Ahol nem akadály a nagy darabszám

Nemrégiben kezdtem meg a munkámat egy új helyen, marketing területen, ahol versenyek szervezésével foglalatoskodhatok. Hihetetlen érdekes terület ez nekem, mert világ életemben sportoltam valamit, imádok mozogni és a versenyek sem állnak tőlem távol, igaz sosem az élmezőnyben küzdöttem, mindig a középmezőnyt gazdagítottam, de azt gondolom, hogy ez soha, semmilyen verseny értékéből sem vesz el, sőt, én még inkább becsülöm és csodálom azokat az embereket, akik folyamatosan leküzdik a saját korlátaikat és egyre jobbak és jobbak lesznek a versenyek során, még akkor is, ha ez néha csak egy-egy helyezés előre lépését jelenti.

Egyenesen imádom tehát az új helyet, és szeretem a kollégákat is, mert segítőkészek és nagyon kedvesek, azt gondolom rengeteget fogok tudni tanulni itt. Például azt már rögtön meg is tanultam, hogy egy-egy ilyen verseny alkalmával nagyon jól hangzik az egyedi, kifejezetten a versenyre nyomtatott vagy hímzett póló versenycsomagba helyezése, de sokszor ez többszáz, akár ezer darab pólót is jelenthet, amit nem is annyira könnyű legyárttatni, tekintve, hogy eddig bárkivel beszéltem mindenki megrémült ettől a darabszámtól.

Persze aztán rájöttem, hogy a kollégák egy kicsit megvicceltek ezzel a feladattal, mert már jól bejáratott csapatuk van erre –  nem is értem hogy nem gondoltam rá, hogy eddig is csináltatták valakivel a befutó pólókat – és csak meg akartak viccelni azzal a feladattal, hogy keressek valakit, mert kíváncsiak voltak hogy boldogulok majd a feladattal. Persze a https://himezd.hu/ csapatával felvettem a kapcsolatot, és már a vonatkozó paramétereket is leegyeztettük. Már nagyon várom az első versenyemet, remélem, hogy minden rendben lesz és nem bakizok majd semmit. Jó lenne jól teljesíteni több dolog miatt is.