Hihetetlen, de igaz

Számomra nagyon fontos az elektromos szennyezettség csökkentése környezetünkben, így a régi telefonom cseréjnél elsődleges szempont volt, hogy használt készülékemet ne eldobjam, hanem továbbadjam valaki olyan számára, aki még szeretettel tudja alkalmazni mindennapjaiban.

Így jutottam el ehhez a lehetőséghez, amiről most pár gondolatot elmondok Nektek.

Ezek előtt már persze az is nagyon nagy feladat és teher volt igazság szerint, hogy a régebbi iphone telefonjaimat le tudjam cserélni lelkiismeret furdalás nélkül. A régi készülékek sorra a fiókban végezték, mert sem időm sem pedig energiám nem volt arra, hogy én eladjam ezeknek a készülékeknek, így pedig maradtak otthon, a fiókban azzal a gondolattal, hogy majd még egyszer biztosan használni fogom, azonban már akkor tudtam, hogy soha többé nem fogom ezeket a telefonokat elővenni. Ezen még túl tudtam tenni magam nagy nehezen, de már az ipad csere egy jóval nagyobb befektetésnek bizonyult. Annak meg is próbáltam jó gazdát keresni, de megmondom őszintén, hogy a harmadik komolytalan érdeklődő után el is fogyott az energiám és fel is hagytam a feladattal.

Ezek után kezdtem bele komolyabban egy olyan csapat keresésébe, aki apple felvásárlás keretében beveszi a készülékemet, viszont eladóként értékesíti, eladja, mindeközben pedig korrekt árakon dolgozik és korrekt tájékoztatást is ad mindenről. Persze nem volt könnyű feladat, mert elég sok helyen jártam, de megtaláltam az legmegfelelőbb szakembereket. Az almabazar.hu csapata ugyanis nagy becsülettel megfelelő áron, nagyon pontosan értenek ezekhez a készülékekhez, akár szerviz szinten is, és ha szükséges akár új készülék beszerzésében is segítséget tudnak nyújtani, viszont nem az együttműködés feltétele az új készülék vásárlás.

Sejtheti mindenki, hogy az összes telefonomnak új gazdát kerestem, és egytől egyig használatban vannak újra, mindenféle értelmetlen egyeztetés és találkák nélkül, teljesen korrekt áron és iszonyatosan kedves fogadtatással. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni a munkájukban és annak eredményében sem.