A régi kedvenc habfürdő újra rám talált

Mindenkinek ismerős még az, amikor nagyon-nagyon régen az avon termékek elindultak a tömeges rendelés útján. Nekem is volt egy munkatársam, aki hozta mindig a kis katalógusát és egy kávészünet alatt végig lapozgatva, újabb és újabb termékcsodákat próbáltunk ki. Akkor még nem volt ennyiféle kapható áru ennél a márkánál. A katalógus évek alatt duzzadt akkorára, amekkora terméktömeg ma már elérhető belőle. Akkor még csak pár termék volt elérhető. Habfürdő azonban már akkor is volt. Méghozzá milyen! Én pedig imádok hosszú, forró fürdőket venni. És nagyon szerettem már akkor is a jó illatú és jó minőségű habfürdőket. Egészen egyszerűen egy nehéz nap után, vagy csak pusztán hétvégi relaxációként imádtam bevetni magam egy kád forró habos vízbe, és teljesen megnyugodni, feltöltődni, ellazulni. Lett is viszonylag gyorsan egy kedvenc illatú habfürdőm. Ez pedig nem volt más, mint a cseresznyevirág illat. Fantasztikus volt. Mintha egy egész kert virágzó fás kertben találtam volna magam. Teljesen ki tudott kapcsolni és ennek akkoriban nagyon nagy szerepe volt, mert elég stresszes időszakon mentem keresztül.

Nemsokkal később azonban eltűnt sajnos ez az illat a palettáról. Mondanom sem kell, mennyire csalódott voltam. Persze volt helyette más, és például a barackos illatot is imádtam, de hát az mégse a megszokott jó kis cseresznyevirág illatú volt.

Nemrégiben azonban hatalmas meglepetés ért. A http://pipereshop.hu/ oldalon, ahol rendeléssel lehet avon termékekhez hozzájutni, böngészés közben rátaláltam az új cseresznyevirág illatú habfürdőre. Mondanom sem kell, azonnal rendeltem egyet, hogy megnézzem, a régi, imádott illat köszön-e vissza a dobozból. És hatalmas örömömre az! Azonnal rendeltem jópárat, legyen tartalékba. Ma ugyan már nem veszek annyiszor forró fürdőt, a gyerekek miatt, de ha előfordul, legalább a régi hőn szeretett habfürdő illatával tehetem. Hatalmas élmény ez, mondanom sem kell.